Brug applikationsspecifikke adgangskoder, eller lås Captcha op

Hvis du har slået totrinsbekræftelse til og prøver at logge ind på din Google-konto via en enhed, mobilapplikation eller computerapplikation, skal du indtaste en applikationsspecifik adgangskode.

Du skal oprette en ny applikationsspecifik adgangskode for hver enhed eller applikation, som du vil bruge sammen med din Google-konto. Hvis du f.eks. både bruger din Google-konto på din Android-telefon og i computerapplikationen Picasa, skal du oprette en applikationsspecifik adgangskode til hver af dem.

Hvis du har problemer med at bruge en applikationsspecifik adgangskode på din telefon:

1. Gå til https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha i din telefons browser.
  2. Angiv dit brugernavn og din adgangskode, og indtast derefter bogstaverne på skærmen.
  3. Gå tilbage til den applikation, som du prøver at få adgang til, og angiv din applikationsspecifikke adgangskode.