Ús d'una contrasenya específica de l'aplicació o d'un captcha de desbloqueig

Si heu activat la verificació en dos passos i proveu d'iniciar la sessió al vostre compte de Google des d'un dispositiu o bé des d'una aplicació per a mòbil o per a ordinador, haureu d'introduir una contrasenya específica de l'aplicació.

D'aquesta manera, haureu de crear una contrasenya específica de l'aplicació diferent per a cada dispositiu o aplicació que vulgueu fer servir amb el vostre compte de Google. Per exemple, si accediu al vostre compte de Google des d'un telèfon Android i també des de l'aplicació de Picasa per a ordinador, haureu de crear i utilitzar una contrasenya específica de l'aplicació per a aquests dos serveis.

Si teniu problemes per fer servir una contrasenya específica de l'aplicació al telèfon:

1. Aneu a https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha al navegador del telèfon.
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya i, a continuació, escriviu les lletres que es mostrin a la pantalla.
  3. Torneu a l'aplicació a la qual proveu d'accedir i introduïu-hi la contrasenya específica de l'aplicació.