Ús d'una contrasenya específica de l'aplicació o d'un captcha de desbloqueig

Si heu activat la verificació en dos passos i proveu d'iniciar la sessió al vostre compte de Google mitjançant un dispositiu, una aplicació per a mòbils o una aplicació per a ordinadors, caldrà que introduïu una contrasenya d'aplicació.

Caldrà que creeu una contrasenya d'aplicació diferent per a cada dispositiu o cada aplicació que vulgueu fer servir amb el vostre compte de Google. Per exemple, si accediu al compte de Google al dispositiu iPhone i a l'aplicació Picasa per a ordinadors, caldrà que creeu una contrasenya d'aplicació per a cada cas.

Si teniu problemes per fer servir una contrasenya d'aplicació al telèfon:

1. Aneu a https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha al navegador del telèfon.
  2. Introduïu el nom d'usuari i la contrasenya i, a continuació, escriviu les lletres que es mostrin a la pantalla.
  3. Torneu a l'aplicació a la qual proveu d'accedir i introduïu la contrasenya d'aplicació.