E-post från Google Grupper skickas till mitt personliga Google-konto

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

Om du plötsligt får e-post från Google Grupper till den primära e-postadress som är angiven i ditt personliga konto i Google betyder det att du använde en alternativ e-postadress för att ta emot e-post i Grupper, men du kan inte längre göra det.

Begränsningen träder i kraft om:

• Ditt jobb, din skola eller annan grupp registrerar din @mindomän.com för Google Workspace.
  • Du har adressen @mindomän.com som en alternativ adress i ditt personliga Google-konto.

I detta fall tar Google bort adressen som alternativ e-postadress i eventuella Google-konton som du har konfigurerat. Om du har angett att några grupper ska skicka e-post till din alternativa e-postadress levererar Google nu e-postmeddelanden från Grupper till den primära e-postadressen i ditt Google-konto.

Om du vill kan du välja en annan adress för mottagning av e-post från Grupper.

Ändra e-postadressen för att ta emot e-post från Grupper

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Sök efter eller bläddra till önskad grupp.
  3. Klicka på Mina medlemskapsinställningar till vänster.
  4. Under E-postadress som används för medlemskap klickar du på e-postadressen som visasföljt avoch väljer en annan.
  5. Klicka på Spara ändringar.