E-post fra Google Grupper sendes til den personlige Google-kontoen min

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Hvis du plutselig begynner å motta e-post fra Google Grupper til hoved-e-postadressen for den personlige Google-kontoen din, skyldes det at du har brukt en alternativ e-postadresse for mottak av e-poster fra Grupper, men at du ikke kan gjøre dette lenger.

Denne begrensningen finner sted hvis

• jobben, skolen eller en annen gruppe du er tilknyttet, registrerer @domenetmitt.no-domenet ditt for G Suite
  • du har oppgitt @domenetmitt.no-adressen som alternativ adresse i den personlige Google-kontoen din

I dette tilfellet fjerner Google adressen som alternativ e-postadresse i eventuelle Google-kontoer du har konfigurert. Hvis du har angitt at grupper skal sende e-post til den alternative e-postadressen din, sender Google nå e-post fra Google Grupper til hoved-e-postadressen i Google-kontoen din.

Hvis du vil, kan du velge en annen adresse for mottak av e-post fra Grupper.

Endre e-postadressen for mottak av e-post fra Grupper

1. Logg på Google Grupper.
  2. Søk eller se etter gruppen du ønsker.
  3. Klikk på Mitt medlemskap-innstillinger til venstre.
  4. Under E-postadressen som brukes for medlemskapet klikker du på e-postadressen som visesog derettervelg en annen.
  5. Klikk på Lagre endringer.