Google Ryhmien sähköpostien saaminen henkilökohtaiselle Google-tilille

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Jos saat yhtäkkiä sähköpostia Google Ryhmistä henkilökohtaisen Google-tilisi ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseen, syynä on se, että olet aiemmin käyttänyt vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta Ryhmien sähköposteille mutta tämä ei enää ole mahdollista.

Tämä rajoitus tulee käyttöön, jos

• työpaikkasi, oppilaitoksesi tai muu ryhmä rekisteröi verkkotunnuksen @omaverkkotunnus.com G Suiteen
  • olet lisännyt @omaverkkotunnus.com-osoitteesi vaihtoehtoiseksi osoitteeksi henkilökohtaisella Google-tililläsi.

Tässä tapauksessa Google poistaa kyseisen osoitteen vaihtoehtoisista sähköpostiosoitteista kaikilta määrittämiltäsi Google-tileiltä. Jos olet määrittänyt ryhmiä lähettämään sähköpostia vaihtoehtoiseen sähköpostiosoitteeseen, Google toimittaa nyt Ryhmien sähköpostit Google-tilisi ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Voit halutessasi valita toisen osoitteen, johon Ryhmien sähköpostit lähetetään.

Ryhmät-sähköpostien vastaanottoon käytetyn sähköpostiosoitteen muuttaminen

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Etsi haluamasi ryhmä hakemalla sitä tai selaamalla sen kohdalle.
  3. Valitse vasemmalta Omat jäsenyysasetukset.
  4. Klikkaa Jäsenyydelle käytettävä sähköposti ‑kohdassa näkyvää sähköpostiosoitettaja sittenvalitse jokin muu sähköpostiosoite.
  5. Valitse Tallenna muutokset.