Rebre el correu de Grups de Google al Compte de Google personal

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Si tot d'una rebeu el correu de Grups de Google a l'adreça electrònica principal del vostre Compte de Google personal, és perquè utilitzàveu una adreça electrònica alternativa per rebre els correus electrònics de Grups però ja no podeu fer-ho.

Aquesta restricció té lloc si es compleixen les condicions següents:

• La vostra empresa, el vostre centre educatiu o un altre grup registren el domini @elmeudomini.com a G Suite.
  • Teniu l'adreça @elmeudomini.com definida com a adreça alternativa al vostre Compte de Google personal.

En aquest cas, Google suprimirà l'adreça com a adreça electrònica alternativa de tots els Comptes de Google que hàgiu creat. Si haguéssiu configurat algun grup per rebre'n els correus electrònics a la vostra adreça electrònica alternativa, Google us els enviarà a l'adreça electrònica principal del vostre Compte de Google.

Si ho preferiu, podeu triar una altra adreça per rebre els correus electrònics de Grups.

Canviar l'adreça electrònica per rebre els correus electrònics de Grups

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Cerqueu el grup que vulgueu.
  3. A l'esquerra, feu clic a La meva configuració de subscripció.
  4. Adreça electrònica que vas utilitzar per subscriure't, feu clic a l'adreça electrònica que es mostra and then seleccioneu-ne una altra.
  5. Feu clic a Desa els canvis.