Ank gruppesuspensjoner

Krever eierrollen.

Hvis du eier en gruppe som er suspendert, kan du anke suspensjonen. Google suspenderer grupper som på noen som helst måte bryter retningslinjene for innhold for Google Grupper. Hvis du fjerner det upassende innholdet eller mener at suspensjonen er feilaktig, kan du be Google om å gjennomgå suspensjonen.

Be om en gjennomgang

1. Logg på Google Grupper.
  2. I adressefeltet skriver du inn nettadressen til gruppenog derettertrykk på Enter eller Retur.

Du får bare tilgang til en suspendert gruppe ved å bruke gruppens nettadresse.

3. På siden med advarselen om innhold som ikke er tillatt, klikker du på Fortsett likevel.
  4. Klikk på Gruppeinnstillinger til venstre.
  5. Øverst klikker du på Be om gjennomgang og deretter Send inn rapporten.

Hvis anken tas til følge, har du og gruppemedlemmene tilgang til og kan samarbeide med gruppen som vanlig.

Relaterte emner