Bezwaar maken tegen de opschorting van een groep

Hiervoor is de rol Eigenaar vereist.

Als je eigenaar bent van een groep die is opgeschort, kun je bezwaar maken tegen de opschorting. Google schort groepen op die het contentbeleid van Google Groepen op welke manier dan ook schenden. Als je de ongepaste content verwijdert of van mening bent dat de opschorting onterecht is, kun je Google vragen de opschorting te beoordelen.

Een beoordeling aanvragen

1. Log in bij Google Groepen.
  2. Voer in de adresbalk de URL van de groep in and thendruk op Enter of Return.

Je hebt alleen toegang tot een opgeschorte groep via de URL ervan.

3. Klik op de waarschuwingspagina voor uitgesloten content op Toch doorgaan.
  4. Klik links op Groepsinstellingen.
  5. Klik bovenaan op Beoordeling aanvragen and then Melding indienen.

Als het bezwaar wordt geaccepteerd, hebben jij en je groepsleden toegang tot de groep en kunnen jullie er op de gebruikelijke manier aan samenwerken.