Ryhmän jäädytyksestä valittaminen

Edellyttää omistajan roolia.

Jos omistat jäädytetyn ryhmän, voit tehdä valituksen jäädytyksestä. Google jäädyttää Google Ryhmien sisältökäytännön vastaiset ryhmät. Jos poistat sopimattoman sisällön tai mielestäsi jäädytys on aiheeton, voit pyytää Googlea tarkastamaan jäädytyksen.

Tarkastuksen pyytäminen

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Lisää ryhmän URL-osoite osoitepalkkiin ja sitten paina Enter tai Return.

Jäädytettyihin ryhmiin pääsee vain URL-osoitteen kautta.

3. Klikkaa varoitussivulta Jatka silti.
  4. Valitse vasemmalta Ryhmän asetukset.
  5. Klikkaa yläreunasta Pyydä tarkistusta ja sitten Lähetä ilmoitus.

Jos valitus hyväksytään, sinä ja muut ryhmän jäsenet saatte ryhmän taas käyttöön normaalisti.

Muuta aiheeseen liittyvää