Appellér en gruppesuspendering

Kræver rollen Ejer.

Hvis du ejer en gruppe, der er blevet suspenderet, kan du appellere suspenderingen. Google suspenderer grupper, der overtræder indholdspolitikken for Google Grupper. Hvis du fjerner det upassende indhold eller mener, at suspenderingen er en fejl, kan du anmode Google om at gennemgå suspenderingen.

Anmod om en gennemgang

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Angiv gruppens webadresse i adresselinjen og derefter tryk på Enter eller Retur.

Du kan kun tilgå suspenderede grupper ved at bruge deres webadresse.

3. Klik på Fortsæt alligevel på siden med advarslen om ikke-tilladt indhold.
  4. Klik på Gruppeindstillinger til venstre.
  5. Øverst skal du klikke på Anmod om gennemgang og derefter Indsend rapportering.

Hvis appellen godkendes, kan du og dine gruppemedlemmer tilgå og bruge gruppen som normalt.

Relaterede emner