Apel·lar contra la suspensió d'un grup

Requereix la funció de propietari.

Si sou propietari d'un grup que s'ha suspès, podeu apel·lar contra la suspensió. Google suspèn els grups que infringeixen de la manera que sigui la política de continguts de Grups de Google. Si suprimiu el contingut inadequat o creieu que la suspensió s'ha fet per error, podeu demanar a Google que revisi la suspensió.

Sol·licitar una revisió

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. A la barra d'adreces, introduïu l'URL del grup and then Premeu Retorn.

Només podeu accedir als grups suspesos fent servir el seu URL.

3. A la pàgina d'advertiment de contingut prohibit, feu clic a Continua igualment.
  4. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup.
  5. A la part superior, feu clic a Sol·licita una revisió and then Envia l'informe.

Si l'apel·lació dona resultat, podreu, junt amb els membres del vostre grup, accedir al grup i treballar-hi com de costum.

Temes relacionats