Hitta och gå med i en grupp

Grupper har oftast ett namn som anger ämnet för gruppen, som "matlagning" eller "musik". Så här hittar du och går med i en grupp:

1. På startsidan anger du ett ämne, som "matlagning" i sökfältet.
  2. Tryck på knappen Sök. En lista över grupper och meddelanden visas.
  3. Klicka på ett gruppnamn, till exempel "Livemusik". I rutan Ämnen visas visar en rad med ämnen.
  4. Klicka på länken "Gå med i grupp". Dialogrutan Gå med i grupp visas.
  5. Fyll i alternativen i dialogrutan Gå med i grupp.
  6. Klicka på knappen Gå med i den här gruppen. Du är nu medlem i gruppen.
I en öppen kan du få medlemskap direkt. En begränsad grupp kräver godkännande från en administratör innan du läggs till. En privat grupp kräver att du klickar på en länk för att begära medlemskap från ägaren.
Obs! Google kan inte ingripa i godkännandeprocessen för privata grupper. Kontakta gruppägaren vid frågor om ditt godkännande.