Ryhmän etsiminen ja siihen liittyminen

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Voit liittyä Google Ryhmään ja keskustella aiheista tai kommunikoida tiimisi, organisaatiosi, luokkasi tai muun ryhmän kanssa. Joihinkin ryhmiin voi liittyä jäseneksi välittömästi, mutta jotkut edellyttävät, että pyydät jäsenyyttä.

Huom. Käyttäjä, jolla on lapsen Google-tili, ei voi liittyä Google Ryhmään.

Ryhmään liittyminen

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin. Katso miten voit liittyä, jos sinulla ei ole Google-tiliä.
  2. Kirjoita yläreunan kenttään aihe, kuten "ruoanlaitto" tai "jalkapallo".
  3. Valinnainen: Jos ryhmä on avoin, voit lukea jäsenten siihen lähettämiä viestejä klikkaamalla ryhmän nimeä.
  4. Voit liittyä ryhmään klikkaamalla Liity ryhmään tai Pyydä ryhmään liittymistä. Jos kumpaakaan painiketta ei näy, voit ehkä ottaa suoraan yhteyttä ryhmän omistajaan ja pyytää ryhmän jäsenyyttä. Klikkaa vasemmalta Tietoja, niin näet, onko ryhmän omistajan yhteystietoja saatavilla. Yhteystiedot näkyvät Omistajat-osiossa, jos ne on määritetty näkyviksi ryhmän asetuksissa.

Kun olet liittynyt ryhmään, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos olet pyytänyt ryhmän jäsenyyttä tai ottanut yhteyttä ryhmän omistajaan, ryhmän omistajan on hyväksyttävä hakemuksesi ennen kuin voit osallistua ryhmään.

Google-ryhmään liittyminen ilman Gmail-osoitetta

Jos sinulla ei ole Google-tiliä, voit

• lukea postauksia julkisissa ryhmissä
  • hakea postauksia julkisista ryhmistä.

Tarvitset Google-tilin

• ryhmän luomiseen ja hallinnointiin
  • ryhmään liittymiseen
  • ryhmään postaamiseen
  • postauksen poistamiseen
  • rajoitetun ryhmän postauksien lukemiseen.

Voit käyttää näitä toimintoja Google Ryhmissä luomalla Google-tilin muuttamatta sähköpostiosoitettasi.

Voit myös linkittää muun kuin Gmail-sähköpostiosoitteen olemassa olevaan Google-tiliin. Voit tehdä linkitetystä sähköpostiosoitteesta omistajan tai ylläpitäjän. Katso, miten voit kirjautua Google-tilillesi toisella sähköpostiosoitteella.