Cercar un grup i unir-s'hi

Aquest article explica com podeu cercar grups públics que acaben en googlegroups.com. Per cercar grups al vostre compte de la feina o de centre educatiu, aneu a l'article Començar a utilitzar Grups: cercar un grup i unir-s'hi.

Podeu unir-vos a un grup per parlar sobre un tema o comunicar-vos amb el vostre equip, la vostra organització, la vostra classe o altres persones. Alguns grups us permeten unir-vos-hi immediatament, mentre que en d'altres haureu de sol·licitar-ho.

Necessiteu un Compte de Google per unir-vos als grups i participar-hi. Tanmateix, no podeu unir-vos-hi amb un Compte de Google configurat per a un menor de 13 anys. Si un grup és públic, podeu cercar-ne i llegir-ne els missatges sense unir-vos-hi.

Unir-se a un grup directament

En funció de la configuració d'un grup, podeu cercar-lo i unir-vos-hi des de la pàgina corresponent. Si sabeu que existeix un grup però no el trobeu, contacteu amb el propietari per sol·licitar-hi accés.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Cerqueu el grup:
    1. A la part superior, feu clic a Els meus grups i seleccioneu Tots els grups i missatges.
    2. Al quadre de cerca, introduïu el nom, l'adreça electrònica o un tema del grup i premeu Retorn.
  3. (Opcional) Per personalitzar o desplegar els resultats de la cerca, trieu una opció:
    • Si heu cercat un tema i només voleu veure els grups, a la part superior, feu clic a Grups.
    • Per veure més resultats, a la part inferior dels resultats de la cerca de Grups, feu clic a x grups més.
  4. Feu clic al grup and then Uneix-me al grup.

Si no trobeu cap opció per unir-vos al grup o bé es mostren les opcions Sol·licita unir-te al grup o Contacta amb els propietaris i els gestors, aneu a la secció Sol·licitar unir-se a un grup (s'inclou més avall).

5. Les persones que poden veure els membres del grup també poden veure el vostre perfil de Google. Si no voleu que el vostre perfil sigui visible:
    1. Desmarqueu la casella Enllaça al perfil del meu Compte de Google.
    2. (Opcional) Per utilitzar un nom de visualització diferent, feu clic a Nom de visualització i introduïu-lo.
  6. A Subscripció, seleccioneu com voleu rebre les notificacions per correu electrònic del grup.
  7. Si no voleu que se us subscrigui automàticament a les notificacions en fer una publicació al grup, desmarqueu la casella Subscriu-me a notificacions per correu electrònic quan publico en una conversa, si està disponible.
  8. Feu clic a Uneix-me al grup.

Sol·licitar unir-se a un grup

Si la configuració d'un grup no us permet unir-vos-hi directament:

1. Seguiu els passos de l'1 al 4 indicats anteriorment a la secció Unir-se a un grup directament.
  2. Feu clic a Sol·licita unir-te al grup o Contacta amb els propietaris i els gestors. Si feu clic a:
    • Sol·licita unir-te al grup: espereu un correu electrònic en què es confirmi l'aprovació de la pertinença.
    • Contacta amb els propietaris i els gestors: completeu el missatge i envieu-lo als propietaris i gestors del grup per sol·licitar unir-vos-hi. A continuació, espereu un correu electrònic en què es confirmi l'aprovació de la pertinença.
  3. Si no hi ha cap opció per sol·licitar accés al grup o unir-vos-hi, només podeu unir-vos-hi si un propietari o gestor us hi convida directament. Si coneixeu un propietari o un gestor del grup, contacteu-hi i demaneu-li que us hi convidi.

Unir-se a un grup sense una adreça de Gmail

Encara que no tingueu una adreça de Gmail, podeu unir-vos als grups. Heu d'associar la vostra adreça electrònica a un Compte de Google. Si: