Jag är med i grupper som jag inte har gått med i

Du kan hindra personer från att lägga till dig i grupper som du inte har bett om att gå med i genom att inaktivera specifika inställningar.

Stoppa personer från att lägga till dig direkt i en grupp

Om inställningen Lägg till mig i deras grupper är på kan en gruppansvarig lägga till dig i en grupp utan ditt medgivande.

Om inställningen är av kan ansvariga skicka en inbjudan till dig om att gå med i deras grupp, men de kan inte lägga till dig direkt utan ditt medgivande.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på Inställningar följt avGlobala inställningar uppe till höger.
  3. Avmarkera Lägg till mig i deras grupper.
  4. Klicka på Spara.

Tips! Inaktivera den här inställningen för att undvika spamgrupper eller okända grupper.

Tillåt inte gruppinbjudningar

Om inställningen Bjud in mig till deras grupper är av kan gruppansvariga inte skicka inbjudningar till dig om att gå med i deras grupper.

Om Lägg till mig i deras grupper är på när Bjud in mig till deras grupper är av kan gruppansvariga fortfarande lägga till dig direkt i sina grupper. I det fallet får du ingen inbjudan, men du läggs fortfarande till i gruppen.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på Inställningar följt avGlobala inställningar uppe till höger.
  3. Avmarkera Bjud in mig till deras grupper.
  4. Klicka på Spara.

Relaterade ämnen