Olen ryhmissä, joihin en ole liittynyt

Voit estää ihmisiä lisäämästä sinua ryhmiin, joiden jäsenyyttä et ole pyytänyt, poistamalla tiettyjä asetuksia käytöstä.

Estä ihmisiä lisäämästä sinua suoraan ryhmään

Jos Lisää minut heidän ryhmiinsä ‑asetus on päällä, ryhmän hallinnoija voi lisätä sinut ryhmään ilman lupaasi.

Jos tämä asetus on pois päältä, hallinnoijat voivat kutsua sinut ryhmiinsä, mutta he eivät voi lisätä sinua suoraan ilman lupaasi.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sittenYleiset asetukset.
  3. Poista valinta Lisää minut heidän ryhmiinsä ‑valintaruudusta.
  4. Valitse Tallenna.

Vinkki: Vaihtamalla tämän asetuksen pois päältä voit välttää roskasisältöryhmiä tai tunnistamattomia ryhmiä.

Älä salli ryhmäkutsuja

Jos Kutsu minut heidän ryhmiinsä ‑asetus on pois päältä, ryhmien hallinnoijat eivät voi kutsua sinua ryhmiinsä.

Jos Lisää minut heidän ryhmiinsä ‑asetus on päällä, mutta Kutsu minut heidän ryhmiinsä ‑asetus on pois päältä, ryhmien hallinnoijat voivat lisätä sinut ryhmiinsä suoraan. Tässä tapauksessa et saa kutsua, mutta sinut lisätään silti ryhmään.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sittenYleiset asetukset.
  3. Poista valinta Kutsu minut heidän ryhmiinsä ‑valintaruudusta.
  4. Valitse Tallenna.

Muuta aiheeseen liittyvää