Jeg er medlem af grupper, som jeg ikke har tilmeldt mig

Du kan forhindre personer i at føje dig til grupper, du ikke har anmodet om at deltage i, ved at deaktivere bestemte indstillinger.

Undgå, at andre føjer dig direkte til en gruppe

Hvis indstillingen Føje mig til deres grupper er aktiveret, kan en gruppeadministrator føje dig til en gruppe uden din tilladelse.

Hvis denne indstilling er deaktiveret, kan administratorer sende dig en invitation til at deltage i deres gruppe, men de kan ikke tilføje dig direkte uden din tilladelse.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Føje mig til deres grupper.
  4. Klik på Gem.

Tip! Deaktiver denne indstilling for at undgå spamgrupper eller ukendte grupper.

Tillad ikke gruppeinvitationer

Hvis indstillingen Invitere mig til deres grupper er deaktiveret, kan gruppeadministratorer ikke sende dig invitationer til at deltage i deres grupper.

Hvis Føje mig til deres grupper er aktiveret, når Invitere mig til deres grupper er deaktiveret, kan gruppeadministratorer stadig føje dig direkte til deres grupper. I så fald får du ikke en invitation, men du bliver stadig føjet til gruppen.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Invitere mig til deres grupper.
  4. Klik på Gem.

Relaterede emner