Soc membre de grups als quals no m'he unit

Podeu impedir que altres persones us afegeixin a grups als quals no heu demanat unir-vos desactivant determinades opcions de configuració.

Impedir que altres persones us afegeixin directament a un grup

Si l'opció de configuració Afegir-me als seus grups està activada, un gestor del grup us pot afegir a un grup sense el vostre permís.

Si aquesta opció de configuració està desactivada, els gestors us poden enviar una invitació per unir-vos al seu grup, però no us hi poden afegir directament sense el vostre permís.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració "" i després Configuració general.
  3. Desmarqueu Afegir-me als seus grups.
  4. Feu clic a Desa.

Consell: desactiveu aquesta opció de configuració per evitar grups brossa o grups no reconeguts.

No permetre invitacions a grups

Si l'opció de configuració Convidar-me als seus grups està desactivada, els gestors de grups no poden enviar-vos invitacions per unir-vos als seus grups.

Si l'opció Afegir-me als seus grups està activada i l'opció Convidar-me als seus grups està desactivada, els gestors del grup continuen podent afegir-vos als seus grups directament. En aquest cas, no rebreu cap invitació, però us afegiran al grup.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració "" i després Configuració general.
  3. Desmarqueu Convidar-me als seus grups.
  4. Feu clic a Desa.

Temes relacionats