Opret og svar på indlæg

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Du kan starte eller deltage i samtaler i Google Grupper ved at oprette et nyt indlæg eller svare på indlæg i dine grupper.

Start en ny samtale

Start en gruppediskussion om et emne, du er interesseret i.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Klik på Ny samtale øverst til venstre.
  4. Skriv dit indlæg.
  5. Klik på Send indlæg.

Læs og svar på indlæg

Du kan læse og svare på indlæg via Google Grupper eller mail, afhængigt af hvordan gruppen er konfigureret.

Svar via Google Grupper

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Klik på den indlæg, du vil læse.
  4. Vælg, om du vil svare i gruppen eller individuelt:

• Klik på Svar alle under indlæggets tekst for at svare i gruppen. Skriv dit svar og derefter klik på Send indlæg.
    • Klik på Svar forfatteren under indlæggets tekst, hvis du kun vil svare den person, der har oprettet indlægget. Skriv dit svar og derefter klik på Send.
    • Klik på Videresend under indlæggets tekst for at videresende den.Skriv dit indlæg og derefter klik på Send.

Svar via mail

1. Klik på indlægget i din mailindbakke. Du kan vælge at svare på enhver mail i samtaletråden.
  2. Hvis du kun vil svare den bruger, der skrev det oprindelige indlæg, kan du vælge Svar. Hvis du vil svare hele gruppen, skal du vælge Besvar alle.

Send forhåndsskrevne beskeder med beskedskabeloner

Er du træt af at skrive det samme svar, hver gang du modtager en besked med et almindeligt spørgsmål? Skriv dit svar én gang, og gem beskeden som en skabelon. Du kan også medtage din signatur. Du kan åbne skabelonen senere og sende den med nogle få klik.

Skabelonbegrænsninger

• Højst 100 skabeloner
  • Skabelonnavnet må højst indeholde 30 tegn
  • Maks. 30.000 tegn pr. skabelon
  • Forskellige skabeloner kan ikke have samme navn

Opret eller rediger en skabelon

1. Log ind på Google Grupper
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Du kan enten starte en ny samtale eller starte et svar på en eksisterende samtale.
  4. Klik på Mailskabeloner .
  5. Skriv en besked, du vil gemme som en skabelon.
  6. Vælg en mulighed:
  • Du kan oprette en ny skabelon ved at klikke på Gem kladde som skabelonog derefterGem som ny skabelon.
  • Hvis du vil ændre en tidligere gemt skabelon, skal du klikke på Gem kladde som skabelon, og under Overskriv skabelon skal du vælge en skabelon og klikke på Gem for at overskrive den.
  1. (Valgfrit) Hvis du vil sende en mail, skal du skrive beskeden og klikke på Send.

Indsæt en skabelon

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på Mailskabeloner .
  3. I Indsæt skabelon skal du vælge en gemt skabelon, der skal indsættes i din mail.
  4. (Valgfrit) Skriv resten af din besked, og klik på Send.

Slet en skabelon

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på Mailskabeloner .
  3. Vælg en gemt skabelon, der skal slettes, under Slet skabelon.

Vælg, hvem der skal modtage dine beskeder

Kræver rollen Ejer eller Administrator.

Du kan vælge, om medlemmer kan svare via mail til hele gruppen eller kun til bestemte gruppemedlemmer. Du kan også vælge, om alle indlæg skal sendes til en bestemt mailadresse.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre skal du gå til Gruppeindstillingerog derefterIndstillinger for mail.

4. Under Send svar til skal du klikke på den mulighed, der vises og derefter vælge en mulighed.
  5. Klik på Gem ændringer.

Slet et indlæg

Du skal have tilladelsen Hvem kan moderere indhold for at slette indlæg fra andre medlemmer.

Du kan slette beskeder, du har oprettet, og muligvis også beskeder fra andre gruppemedlemmer.

1. Åbn den besked, du vil slette.
  2. I indlægget skal du klikke på Mere og derefter Slet.
  3. Klik på OK i bekræftelsesfeltet.

Bemærk! Hvis et indlæg er upassende, kan du slette det og rapportere det som krænkende.