Opret og svar på indlæg

Du kan starte eller deltage i samtaler i Google Grupper ved at oprette et nyt emne eller svare på indlæg i dine grupper.

Start et nyt emne

Start en gruppediskussion om et emne, som du er interesseret i.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på Mine grupper.
  3. Vælg en gruppe.
  4. Klik på Nyt emne øverst.
  5. Skriv dit indlæg.
  6. Klik på Send.

Markér Send opdateringer til min mail for at få alle opdateringer om et indlæg, også dine svar. Denne mulighed er kun synlig under valgmuligheder for emne, hvis du ikke er medlem af gruppen, eller du ikke modtager gruppeindlæg via mail.

Læs og svar på indlæg

Du kan læse og svare på indlæg via Google Grupper eller mail, afhængigt af hvordan gruppen er konfigureret.

Svar via Google Grupper

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på Mine grupper.
  3. Vælg en gruppe.
  4. Klik på det emne, du vil læse.
  5. Du kan svare i gruppen eller individuelt:

• Hvis du vil svare i gruppen, kan du klikke på Send svar Svar alle ud for datoen på indlægget. Dit svar bliver det sidste indlæg i tråden.
    • Hvis du kun vil svare den person, der skrev det oprindelige indlæg, kan du klikke på pilen Pil ned øverst til højre for indlægget. Klik på Send et privat svar til forfatteren. Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du bruger en Google-konto.
    • Hvis du vil videresende en meddelelse, kan du klikke på pilen Pil ned øverst til højre for indlægget. Klik på Videresend.
  6. Klik på Send indlæg, Svar eller Videresend.

Svar via mail

1. Klik på indlægget i din mailindbakke. Du kan vælge at svare på enhver mail i emnetråden.
  2. Hvis du kun vil svare den bruger, der skrev det oprindelige indlæg, kan du vælge Svar. Hvis du vil svare hele gruppen, kan du vælge Besvar alle.

Flere valgmuligheder for indlæg

Vælg, hvem der skal modtage dine indlæg

Hvis du er gruppeejer eller -administrator, kan du beslutte, om medlemmer kan svare via mail til hele gruppen eller kun til bestemte gruppemedlemmer. Du kan også vælge, at hver besked skal sendes til en angivet mailadresse.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på Mine grupper.
  3. Vælg en gruppe.
  4. Klik på Administrer gruppe øverst til højre.
  5. Til venstre skal du klikke på Indstillinger og derefter Valgmuligheder for mails.
  6. Hvis du vil ændre noget, kan du klikke på pilen Pil ned ud for Svar på indlæg.
  7. Klik på Gem.
Opret en diskussion, en meddelelse eller et spørgsmål

Afhængigt af gruppens indstillinger kan du vælge forskellige typer indlæg.

• Diskussion Discussion: En generel tråd. En diskussion er standardtypen for indlæg i de fleste grupper.
  • Meddelelse Announcement: Et emne med vigtige oplysninger til alle medlemmer fra administratorerne.
  • Spørgsmål Question: En diskussion, der kan have en arbejdsgang, eller som tildeles bestemte medlemmer. Denne indlægstype er tilgængelig i gruppetyperne Spørgsmål/svar og webforum.
Vedhæft filer eller billeder
  • Hvis du vil vedhæfte en fil i dit indlæg, skal du klikke på Vedhæft en fil. I feltet "Vælg en fil", der vises, skal du klikke på Vælg filer fra din computer, finde din fil og klikke på Åbn eller Vælg.
  • Hvis du vil medtage et billede, kan du klikke på Indsæt billede Indsæt billede i linjen til tekstformatering.

Slet et indlæg

Hvis du har oprettet et indlæg, kan du fjerne det. Hvis du har tilladelse til at moderere indhold, kan du fjerne et hvilket som helst indlæg.

1. Tryk på det indlæg, du vil slette.
  2. Klik på pilen Pil ned øverst til højre i beskeden.
  3. Vælg Slet indlæg.
  4. Klik på OK i bekræftelsesfeltet.

Bemærk! Hvis et indlæg er upassende, kan du slette det og rapportere det som misbrug.