Crear publicacions i respondre-hi

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Podeu iniciar converses a Grups de Google o unir-vos-hi publicant un missatge nou o responent a publicacions dels vostres grups.

Iniciar una conversa nova

Inicieu un debat en grup sobre un tema que us interessi.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A la part superior esquerra, feu clic a Conversa nova.
  4. Escriviu un missatge.
  5. Feu clic a Publica el missatge.

Llegir publicacions i respondre-hi

Podeu llegir publicacions i respondre-hi a través de Grups de Google o per correu electrònic, segons com estigui configurat el grup.

Respondre a través de Grups de Google

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Feu clic al missatge que voleu llegir.
  4. Trieu si voleu respondre al grup o individualment:

• Per respondre al grup, feu clic a Respon a tots a sota del text del missatge. Redacteu la vostra resposta and then feu clic a Publica el missatge.
    • Per respondre només a la persona que ha fet la publicació, feu clic a Respon a l'autor a sota del text del missatge.  El navegador obrirà la pantalla de redacció de missatges del client de correu electrònic que teniu configurat. Redacteu la resposta and then feu clic a Envia. Aquesta opció només està disponible si compliu els requisits següents:
      • Esteu utilitzant un Compte de Google.
      • El vostre navegador està configurat per obrir enllaços mailto.
        A Chrome, podeu comprovar-ho a chrome://settings/handlers. És possible que altres navegadors tinguin passos de configuració diferents.
      • Teniu el permís Qui pot veure les adreces electròniques dels membres.
    • Per reenviar un missatge, feu clic a Reenvia a sota del text del missatge.Introduïu el text del vostre missatge and then feu clic a Envia.

Respondre per correu electrònic

1. Feu clic a la publicació a la safata d'entrada. Podeu seleccionar qualsevol correu electrònic de la conversa per respondre-hi.
  2. Per respondre només a la persona que ha fet la publicació, seleccioneu Respon. Per respondre a tot el grup, seleccioneu Respon a tots.

Triar qui rebrà les publicacions

Si un grup és vostre o el gestioneu, podeu decidir si els membres poden respondre per correu electrònic a tot el grup o només a determinats membres d'aquest grup. També podeu triar que cada missatge s'enviï a una adreça electrònica concreta.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, aneu a Configuració del grup and then Opcions de correu electrònic.

4. A Publica respostes a, feu clic a l'opció que es mostra and then trieu l'opció que vulgueu.
  5. Feu clic a Desa els canvis.

Suprimir una publicació

Si heu publicat alguna cosa, podeu suprimir-la. Si teniu el permís Qui pot moderar el contingut, podeu suprimir qualsevol publicació.

1. Obriu la publicació que vulgueu suprimir.
  2. Al missatge de la dreta, feu clic a Més "" and then Suprimeix.
  3. Al quadre de confirmació, feu clic a D'acord.

Nota: si una publicació és inadequada, podeu suprimir-la i informar-ne com a ús abusiu.