Crear publicacions i respondre-hi

Podeu iniciar converses a Grups de Google o unir-vos-hi publicant un tema nou o responent a publicacions dels vostres grups.

Iniciar un tema nou

Inicieu un debat en grup sobre un tema que us interessi.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Trieu un grup.
  4. A la part superior, feu clic a Tema nou.
  5. Escriviu un missatge.
  6. Feu clic a Publica.

Per rebre totes les novetats sobre una publicació, incloses les vostres respostes, marqueu l'opció Envia'm les actualitzacions per correu electrònic. Només la veureu a les opcions del tema si no sou membre del grup o si no rebeu publicacions del grup per correu electrònic.

Llegir publicacions i respondre-hi

Podeu llegir publicacions i respondre-hi a través de Grups de Google o per correu electrònic, segons com estigui configurat el grup.

Respondre a través de Grups de Google

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Trieu un grup.
  4. Feu clic al tema que voleu llegir.
  5. Podeu respondre al grup o individualment:

• Per respondre al grup, feu clic a Publica una resposta Respon a tots al costat de la data de la publicació. La vostra resposta serà l'última publicació de la conversa.
    • Per respondre només a la persona que ha fet la publicació, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall situada a la part superior dreta de la publicació. Feu clic a Respon en privat a l'autor. Aquesta opció només està disponible si feu servir un Compte de Google.
    • Per reenviar un missatge, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall situada a la part superior dreta de la publicació. Feu clic a Reenvia.
  6. Feu clic a Publica, Respon o Reenvia.

Respondre per correu electrònic

1. Feu clic a la publicació a la safata d'entrada. Podeu seleccionar qualsevol correu electrònic de la conversa sobre el tema per respondre-hi.
  2. Per respondre només a la persona que ha fet la publicació, seleccioneu Respon. Per respondre a tot el grup, seleccioneu Respon a tots.

Més opcions de publicació:

Triar qui rebrà les publicacions

Si un grup és vostre o el gestioneu, podeu decidir si els membres poden respondre per correu electrònic a tot el grup o només a determinats membres d'aquest grup. També podeu triar que cada missatge s'enviï a una adreça electrònica concreta.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic a Els meus grups.
  3. Trieu un grup.
  4. A prop de la part superior dreta, feu clic a Gestiona el grup.
  5. A l'esquerra, feu clic a Configuració i després Opcions del correu electrònic.
  6. Per fer-hi canvis, utilitzeu la fletxa avall Fletxa avall que hi ha al costat de "Publica respostes".
  7. Feu clic a Desa.
Publicar un debat, un anunci o una pregunta

Segons la configuració del grup, podreu seleccionar diferents tipus de publicacions.

• Debat Discussion: conversa general. El debat és el tipus de publicació predeterminat de la majoria de grups.
  • Anunci Announcement: tema que conté informació important dels administradors dirigida a tots els membres.
  • Pregunta Question: debat que pot tenir un flux de treball o estar assignat a membres concrets. Aquest tipus de publicació està disponible en els tipus de grups de preguntes o de fòrums web.
Adjuntar fitxers o fotos
  • Per adjuntar un fitxer a la publicació, feu clic a Adjunta un fitxer. Al quadre "Selecciona un fitxer" que es mostra, feu clic a Selecciona fitxers de l'ordinador, cerqueu el fitxer i feu clic a Obre Tria.
  • Per incloure-hi una foto, feu clic a l'opció Insereix una imatge Insereix una imatge de la barra de format.

Suprimir una publicació

Si heu publicat alguna cosa, podeu suprimir-la. Si teniu permís per moderar contingut, podeu suprimir qualsevol publicació.

1. Obriu la publicació que vulgueu suprimir.
  2. A la part superior dreta del missatge, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Seleccioneu Suprimeix la publicació.
  4. Al quadre de confirmació, feu clic a D'acord.

Nota: si una publicació és inadequada, podeu suprimir-la i informar-ne com a ús abusiu.