Legg til en gruppe som e-postadresse i Gmail

Krever eier- eller administratorrollen.

Når du konfigurerer Gmail til å sende meldinger som en gruppe, sender Gmail en bekreftelseskode til gruppen. Du må kanskje justere noen av gruppeinnstillingene for å motta e-posten og bekrefte koden i Google Grupper.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på gruppenavnet.
  3. Til venstre klikker du på Gruppeinnstillingerog deretterGenerelt.
  4. Velg Alle på nettet under Hvem kan publisere innlegg?.
  5. (Valgfritt) Hvis du vil forsikre deg om at bare gruppemedlemmer som har tillatelse til å moderere meldinger, kan se bekreftelseslinken, kan du gjøre følgende:
    1. Til venstre klikker du på Gruppeinnstillingerog deretterRetningslinjer for innlegg.
    2. Under Moderering av meldinger velger du Moderer meldinger fra ikke-medlemmer eller Moderer alle meldinger.
  6. I Gmail kan du angi gruppen som en adresse ved å følge trinn 1–3 i Send e-post fra en annen adresse eller et alias.
  7. (Anbefalt) Når du har bekreftet koden, kan du slette e-postbekreftelsen. Velg et alternativ i Grupper:
    • Bruk av moderering av meldinger:
      1. Klikk på Venter til venstre under Samtaler.
      2. Finn meldingen > klikk på Avvis meldingen .
    • Ingen moderering av melding:
      1. Klikk på Samtaler til venstre.
      2. Merk av i boksen ved siden av navnet på avsenderen.
      3. Klikk på Slett  øverst til høyre.
  8. (Valgfritt) Gjenopprett de tidligere innstillingene for alternativene Hvem kan publisere innlegg? og Moderering av meldinger.