Lisää ryhmä Gmailiin sähköpostiosoitteena

Edellyttää omistajan tai hallinnoijan roolia.

Kun määrität Gmailin niin, että voit lähettää viestejä ryhmän nimissä, Gmail lähettää ryhmälle vahvistuskoodin. Jotta voit vastaanottaa sähköpostin ja vahvistaa koodin Google Ryhmissä, sinun on ehkä muutettava joitakin ryhmän asetuksia.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Ryhmän asetuksetja sittenYleiset.
  4. Valitse Ketkä voivat postata ‑kohdasta Kaikki verkossa.
  5. (Valinnainen) Varmista seuraavasti, että vain ryhmän jäsenet, joilla on viestien valvontaoikeudet, voivat nähdä vahvistuslinkin:
    1. Klikkaa vasemmalta Ryhmän asetuksetja sittenPostauskäytännöt.
    2. Valitse Viestien valvonta ‑kohdasta Valvo muiden kuin jäsenten viestejä tai Valvo kaikkia viestejä.
  6. Määritä ryhmä Gmailissa osoitteeksi seuraamalla Sähköpostin lähettäminen toisesta osoitteesta tai aliaksesta ‑kohdan vaiheita 1–3.
  7. (Suositus) Kun olet vahvistanut koodin, poista vahvistussähköposti. Valitse Ryhmissä vaihtoehto:
    • Viestien valvonta käytössä:
      1. Klikkaa vasemmalta Keskustelut-kohdasta Odottavat.
      2. Etsi viesti > valitse Hylkää viesti .
    • Ei viestien valvontaa:
      1. Valitse vasemmalta Keskustelut.
      2. Valitse viestin lähettäjän nimen vieressä oleva valintaruutu.
      3. Valitse oikeasta yläkulmasta Poista .
  8. (Valinnainen) Palauta Ketkä voivat postata- ja Viestien valvonta ‑asetukset entiselleen.