Tilføj en gruppe som mailadresse i Gmail

Kræver rollen Ejer eller Administrator.

Når du konfigurerer Gmail til at sende meddelelser som en gruppe, sender Gmail en bekræftelseskode til gruppen. Du skal muligvis justere nogle af dine gruppeindstillinger for at modtage mailen og bekræfte koden i Google Grupper.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på gruppens navn.
  3. Til venstre skal du klikke på Gruppeindstillinger og derefter Generelt.
  4. Vælg Alle på nettet under Hvem kan oprette indlæg.
  5. (Valgfrit) Sådan sikrer du, at kun gruppemedlemmer med tilladelse til at modere indlæg kan se bekræftelseslinket:
    1. Til venstre skal du klikke på Gruppeindstillingerog derefterPolitikker for indlæg.
    2. Vælg Moderer indlæg fra brugere, der ikke er medlem eller Moderer alle indlæg under Moderation af indlæg.
  6. Hvis du vil angive gruppen som en adresse i Gmail, skal du følge trin 1-3 i Send mails fra en anden adresse eller et andet alias.
  7. (Anbefales) Fjern bekræftelsesmailen, når du har bekræftet koden. Vælg en af mulighederne i Grupper:
    • Sådan modererer du indlæg:
      1. Klik på Afventer under Samtaler til venstre.
      2. Find beskeden > klik på Afvis indlæg .
    • Ingen moderation af indlæg:
      1. Klik på Samtaler til venstre.
      2. Markér afkrydsningsfeltet ud for afsenderens navn.
      3. Klik på Slet øverst til højre.
  8. (Valgfrit) Gendan de tidligere indstillinger for Hvem kan oprette indlæg og Moderation af indlæg.