Afegir un grup com a adreça electrònica a Gmail

Requereix la funció de propietari o de gestor.

Quan configureu Gmail per enviar missatges des d'un grup, Gmail envia un codi de confirmació al grup. Per rebre el correu electrònic i verificar el codi a Grups de Google, és possible que hàgiu d'ajustar algunes opcions de configuració del grup.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom del grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then General.
  4. A Qui pot publicar, seleccioneu Tothom del web.
  5. (Opcional) Per assegurar-vos que només els membres del grup amb permís per moderar missatges puguin veure l'enllaç de confirmació:
    1. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup and then Polítiques de publicació.
    2. A Moderació de missatges, seleccioneu Modera els missatges dels usuaris que no siguin membres o Modera tots els missatges.
  6. A Gmail, per definir el grup com a adreça, seguiu els passos de l'1 al 3 de l'article Enviar correus electrònics des d'una altra adreça o des d'un altre àlies.
  7. (Recomanat) Un cop hàgiu verificat el codi, suprimiu el correu electrònic de confirmació. A Grups, trieu una d'aquestes opcions:
    • Amb moderació de missatges:
      1. A l'esquerra, a Converses, feu clic a Pendent.
      2. Localitzeu el missatge > feu clic a Rebutja el missatge .
    • Sense moderació de missatges:
      1. A la part esquerra, feu clic a Converses.
      2. Marqueu la casella que hi ha al costat del nom del remitent del missatge.
      3. A la part superior dreta, feu clic a Suprimeix .
  8. (Opcional) Restaureu les opcions Qui pot publicar i Moderació de missatges a la configuració anterior.