Så avslutar du ditt konto

Om du inte längre vill delta i Google Ad Grants-programmet behöver du bara radera annonskampanjerna. Då upphör annonserna att visas och kontot inaktiveras.

Gör så här:

1. Logga in på ditt AdWord-konto på https://adwords.google.se.
  2. Klicka på fliken Kampanjer högst upp och sedan på Alla kampanjer.
  3. Välj en kampanj genom att markera kryssrutan bredvid den, eller välj alla kampanjer genom att markera den översta kryssrutan bredvid kolumnrubriken Kampanjer.
  4. Klicka på rullgardinsmenyn Redigera ovanför kampanjerna och välj Ta bort. Annonserna upphör att visas automatiskt inom en timme. Change campaign status

Om du vill avsluta ditt konto helt ber vi dig att kontakta oss så hjälper vi dig.