Slik avslutter du kontoen

Hvis du ikke lenger vil delta i Google Ad Grants-programmet, er det bare å slette annonsekampanjene dine. Dette fører til annonsene ikke blir vist og at kontostatusen blir inaktiv.

Slik gjør du det:

1. Gå til https://adwords.google.no og logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen øverst, og klikk deretter på Alle kampanjer.
  3. Velg en kampanje ved å merke av i avmerkingsboksen ved siden av den, eller velg alle kampanjer ved å merke av i den øverste avmerkingsboksen ved siden av Kampanje-kolonneoverskriften.
  4. Du velger så Slett ved å klikke på Rediger-rullegardinmenyen ovenfor kampanjene. Annonsevisningen skal nå stoppe automatisk innen én time. Change campaign status

Hvis du vil avslutte kontoen helt og holdent, ber vi deg kontakte oss, så skal vi bistå deg med dette.