Tilin peruuttaminen

Jos et halua enää osallistua Google Ad Grants -ohjelmaan, sinun on vain poistettava kaikki mainoskampanjasi. Mainostesi näyttäminen lopetetaan, eikä tilisi ole enää aktiivinen.

Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdWords-tiliisi osoitteessa https://adwords.google.fi.
  2. Klikkaa sivun yläosassa olevaa Kampanjat-välilehteä ja klikkaa sitten Kaikki kampanjat.
  3. Valitse yksi kampanja valitsemalla sen vieressä oleva valintaruutu tai valitse kaikki kampanjat valitsemalla Kampanja-sarakeotsikon vieressä oleva ylin valintaruutu.
  4. Valitse kampanjoidesi yläpuolella olevasta avattavasta Muokkaa-valikosta Poista. Mainostesi näyttäminen loppuu automaattisesti tunnin kuluessa. Change campaign status

Jos haluat peruuttaa tilisi kokonaan, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme.