Ongelmia Google Adsin käyttöehtojen hyväksymisessä

Ennen kuin hyväksyt käyttöehdot, sinun on ensin hyväksyttävä Google Ads ‑maksuprofiili.

1. Etsi sähköpostistasi Google Paymentsilta saamasi viesti otsikolla "Google-tilisi edellyttää toimenpiteitä".
  2. Klikkaa Hyväksy-painiketta avataksesi kutsun hyväksymissivun.
  3. Valitse Hyväksy.
  4. Kirjaudu sitten Google Ad Grants ‑tilillesi osoitteessa ads.google.com ja hyväksy käyttöehdot.