Aktiveringsguide för Google Ad Grants

Välkommen till aktiveringsprocessen för Ad Grants

Vad du kan vänta dig

• Följ och slutför alla obligatoriska delar i steg 1 och steg 2 för att bli godkänd.
  • Hela processen kan ta upp till fem arbetsdagar.
  • Skapa inte ett Google Ads-konto. När aktiveringen är klar får du ett Ad Grants-konto.
  • Om du inte har blivit godkänd via Google för ideella organisationer besöker du Google för ideella organisationers webbplats.

Kontrollera att organisationen är kvalificerad

• Organisationen måste vara registrerad hos Google för ideella organisationer.
  • Organisationen måste ha en webbplats som speglar organisationens målsättning.
  • Webbplatsen måste skyddas med HTTPS.
  • Webbplatsen måste följa alla webbplatspolicyer för Ad Grants.