Activeringsgids voor Google Ad Grants

Welkom bij het activeringsproces voor Ad Grants

Wat u kunt verwachten

• Volg stap 1 en stap 2 en zorg ervoor dat u aan alle vereisten voldoet om te worden goedgekeurd.
  • Het hele proces kan tot vijf werkdagen duren.
  • Maak geen Google Ads-account. Als de activering is voltooid, ontvangt u van ons een Ad Grants-account.
  • Als u niet bent goedgekeurd via Google voor Non-profitorganisaties, gaat u naar de website van Google voor Non-profitorganisaties.

Controleren of uw organisatie in aanmerking komt

• Uw organisatie moet zijn ingeschreven bij Google voor Non-profitorganisaties.
  • Uw organisatie moet een website hebben die aansluit bij uw missie.
  • Uw website moet zijn beveiligd met HTTPS.
  • Uw website moet voldoen aan het websitebeleid van Ad Grants.