Google Ad Grantsin aktivointiopas

Ad Grantsin aktivointiprosessi

Mitä on odotettavissa

• Seuraa vaiheiden 1 ja 2 ohjeita ja täytä kaikki niissä mainitut vaatimukset, jotta organisaatiosi voidaan hyväksyä.
  • Prosessi voi kestää kaikkiaan viisi arkipäivää.
  • Älä luo Google Ads ‑tiliä. Saat Ad Grants ‑tilin aktivoinnin jälkeen.
  • Jos et ole saanut hyväksyntää Google järjestöille ‑ohjelman kautta, siirry Google järjestöille ‑sivustolle.

Organisaation kelpoisuuden varmistaminen

• Organisaatiosi on oltava rekisteröitynä Google järjestöille ‑ohjelmaan.
  • Organisaatiollasi on oltava sen toimintaa vastaava verkkosivusto.
  • Sivustosi on käytettävä HTTPS-suojausta.
  • Sivustosi on noudatettava kaikkia Ad Grantsin sivustokäytäntöjä.