Strategieën om te voldoen aan het Ad Grants-beleid

Zoekwoorden van lage kwaliteit onderbreken met een geautomatiseerde regel

Stel een geautomatiseerde regel in zodat het systeem regelmatig zoekwoorden met een kwaliteitsscore van 1 of 2 onderbreekt als aan de voorwaarde van de regel wordt voldaan. Hiermee zorgt u ervoor dat u voldoet aan het beleid met betrekking tot zoekwoorden van lage kwaliteit.

1. Klik in het paginamenu op Zoekwoorden om naar de pagina 'Zoekwoorden' te gaan en klik vervolgens op het pictogram met drie stippen.

2. Selecteer Een geautomatiseerde regel maken.

3. Selecteer voor Type regel de optie Zoekwoorden onderbreken.

4. Selecteer in het gedeelte Toepassen op zoekwoorden de optie Alle ingeschakelde zoekwoorden.

5. Kies in het gedeelte Voorwaarde de optie Kwaliteitsscore. Vervolgens kiest u < en 3. Zorg dat het vinkje uit het selectievakje voor 'Zoekwoorden opnemen' met kwaliteitsscores van '—' is verwijderd.

6. Stel de frequentie in op Dagelijks, de tijd op 23:00 en gebruik hierbij gegevens van Dezelfde dag.

7. Kies of u een e-mailmelding wilt ontvangen, geef een regelnaam op en klik op Regel opslaan.