Handleiding voor het maken van een Google Ad Grants-account

Uw advertentie-instellingen controleren

1. Controleer uw advertentie op de pagina 'Controleer uw advertentie-instellingen' en breng zo nodig wijzigingen aan.
  2. Klik op 'Volgende' om het maken van de campagne te voltooien.

Uw bereik vergroten

Maak meer campagnes. Als meer dan één categorie relevant is voor uw organisatie, of als u ook andere pagina's op uw website wilt promoten, kunt u nog een campagne maken. Klik hiervoor op 'Alle campagnes' in de linkernavigatiebalk. Klik vervolgens op 'Nieuwe campagne maken' en volg de instructies in deze gids om uw nieuwe campagne in te stellen.