Konverteringer med pengeværdier

Konverteringskategorien Køb/salg skal bruges til enhver pengebaseret konvertering som f.eks.  donationer, salg af produkter, medlemsgebyrer eller billetsalg.

Uanset om du bruger Google Ads-websitekonverteringssporing, eller du importerer mål til din konto fra Google Analytics, skal du følge disse anbefalinger og krav til pengebaserede mål.

Gem konverteringskategorien i Køb/salg

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på navnet på den pengekonvertering, du vil redigere, for at se infosiden.
  4. Vælg Rediger indstillinger.
  5. Klik på Kategori for at udvide sektionen.
  6. Vælg Køb/salg i rullemenuen.
  7. Klik på Gem.

Spor værdier

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på navnet på den pengekonvertering, du vil redigere, for at se infosiden.
  4. Vælg Rediger indstillinger.
  5. Ud for "Værdi" skal du vælge, hvordan konverterings værdi skal spores.
    • Brug samme værdi for hver konvertering. Angiv det beløb, som hver konvertering er værd for din nonprofitorganisation, f.eks. det gennemsnitlige faste donationsbeløb, hvis du ikke kan spore transaktionsspecifikke beløb.
    • Brug forskellige værdier for hver konvertering. Dette er den anbefalede valgmulighed i forbindelse med sporing af donationer.
      • Brug Google Analytics-værdisporing, og importér transaktioner til din Google Ads-konto som en konvertering, eller brug Ecommerce, og importér dine transaktionsdata til Google Ads.
      • Hvis du bruger Google Ads-websitesporing, skal du tilpasse dit tag for at spore transaktionsspecifikke værdier

Spor hver handling med en pengeværdi, som foretages af den samme bruger

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på navnet på den pengekonvertering, du vil redigere, for at se infosiden.
  4. Vælg Rediger indstillinger.
  5. Vælg Alle ud for "Optælling". Denne indstilling er mest velegnet til salg/donationer/køb/bookings, hvor hver eneste konvertering sandsynlighed har værdi for din nonprofitorganisation.

Forlæng den periode, hvor en konvertering registreres, efter nogen har klikket på din annonce

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på navnet på den pengekonvertering, du vil redigere, for at se infosiden.
  4. Vælg Rediger indstillinger.
  5. Klik på Konverteringsperiode, og vælg i rullemenuen, hvor længe efter en annonceinteraktion der skal spores konverteringer. 90 dage anbefales, så længere købscyklusser, f.eks. donationer, registreres.

Sørg for, at alle konverteringshandlinger med en pengeværdi medtages i "Konverteringer"

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på navnet på den pengekonvertering, du vil redigere, for at se infosiden.
  4. Vælg Rediger indstillinger.
  5. Klik på Inkluder i "Konverteringer". Denne indstilling (der er valgt som standard) giver dig mulighed for at beslutte, hvorvidt du vil inkludere data for denne konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Vælg "Ja" for at medtage data fra denne vigtige konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer", og brug dem til at påvirke din Smart Bidding-strategi.

Forstå, hvad annoncer tilskriver dine konverteringer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre, og klik på Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på navnet på den pengekonvertering, du vil redigere, for at se infosiden.
  4. Vælg Rediger indstillinger.
  5. Vælg Tilskrivningsmodel.
  6. Vælg Lineær, Positionsbaseret, Databaseret eller Forældelse i rullemenuen. Vi anbefaler Forældelse, der tilskriver størst værdi til de klik, der blev foretaget tættest på tidspunktet for konverteringen.