Mainoksen laatu

Google Ad Grants ‑ohjelmaan hyväksyttävät järjestöt voivat mainostaa maksutta Google AdWordsilla Googlen hakutulossivuilla. Koska tutkimukset ovat osoittaneet, että Ad Grants ‑mainosten laatu on maksullisia mainoksia heikompi, otimme kesäkuussa 2017 käyttöön laatusuodattimen Google-haun Ad Grants ‑mainoshuutokaupassa. Suodatin auttaa pitämään Ad Grants ‑mainosten laadun tavallisten mainosten laadun tasolla, jotta avustuksen saajat voivat jatkossakin mainostaa maksutta ja käyttökokemus pysyy laadukkaana.

Vaikutukset mainoksiin

Ad Grants ‑laatusuodatin perustuu osittain muiden mainosten laatuun mainostesi näyttömaassa. Jos mainostesi laatu on heikko verrattuna muihin mainoksiin, laatusuodatin estää mainoksiasi osallistumasta huutokauppaan, vaikka hintatarjouksesi olisi korkea.

Huomautuksia

• Suodatin määrittää hyväksyttävän laadun samoilla reaaliaikaisilla huutokaupan muuttujilla, joilla mainoksen sijoitus lasketaan. Näitä ovat odotettu klikkausprosentti, mainoksen osuvuus ja aloitussivun käyttökokemus. Keskimääräistä heikompi tulos yhdellä osa-alueella ei vielä tarkoita mainoksen estämistä huutokaupassa.
  • Suodatin ei suoraan vaikuta todelliseen klikkauskohtaiseen hintaasi (CPC).

Aiheeseen liittyvä linkki