Problemen met toegang krijgen tot uw account

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten of als de vorige contactpersoon uw organisatie heeft verlaten, leest u hoe u opnieuw toegang kunt krijgen tot uw Google Ad Grants AdWords-account.

Als u het formulier 'Ik ben mijn inloggegevens vergeten' invult, moet u de volgende aanvullende informatie vermelden:

• Naam en e-mailadres van de contactpersoon die als laatste verantwoordelijk was voor het beheer van het account
  • Liefdadigheids-ID
  • URL van non-profitwebsite