Weer toegang tot uw account krijgen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten of als de vorige contactpersoon uw organisatie heeft verlaten, leest u hoe u weer toegang kunt krijgen tot uw AdWords-account voor Google Ad Grants.

Als u het formulier 'Ik ben mijn inloggegevens vergeten' invult, moet u de volgende informatie opgeven:

• Naam en e-mailadres van de contactpersoon die als laatste verantwoordelijk was voor het beheer van het account
  • Liefdadigheids-ID
  • URL van non-profitwebsite