Få adgang til din konto igen

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, eller hvis den tidligere kontaktperson ikke længere arbejder i din organisation, kan du få flere oplysninger om, hvordan du igen får adgang til din AdWords-konto i Google Ad Grants.

Hvis du skal udfylde formularen "Jeg har mistet mine loginoplysninger", bedes du angive følgende oplysninger:

• Navn og mailadresse på de kontaktpersoner, der administrerede kontoen
  • Velgørenheds-id-nummer
  • Adressen på nonprofitorganisationens website