Activeringsgids voor Google Ad Grants

Als uw organisatie geen account voor Google voor Non-profitorganisaties heeft, gaat u naar de website van Google voor Non-profitorganisaties om aan de slag te gaan.

Voer de onderstaande stappen uit.

U moet dezelfde gebruikersnaam gebruiken voor uw accounts voor Google voor Non-profitorganisaties en Ad Grants. Als u zich bijvoorbeeld voor Google voor Non-profitorganisaties heeft aangemeld met gebruikersnaam@gmail.com, wordt uw Ad Grants-account ook aan dat e-mailadres gekoppeld. Na de activering kunt u extra gebruikers uitnodigen die toegang en beheerdersrechten voor uw Ad Grants-account kunnen krijgen.

Stap 1: Ga na of uw website beveiligd is met HTTPS

1. Log in op Google voor Non-profitorganisaties.
  2. Klik onder Google Ad Grants op Aan de slag.
  3. Vul de website in die uw organisatie wil gebruiken voor Ad Grants.
  4. Klik op Website indienen om te checken of uw website beveiligd is.

Stap 2: Bekijk de welkomstvideo

1. Dit duurt ongeveer 5 minuten. De video bevat informatie over de vereisten van het Google Ad Grants-programma en tips over hoe u succesvol kunt zijn.
  2. Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat u de video heeft afgerond

Stap 3: Dien uw activering in ter beoordeling

1. Klik op Activeringsverzoek indienen om uw activering in te dienen ter beoordeling.

Uw activeringsverzoek wordt beoordeeld en u krijgt een e-mail met verdere instructies. De beoordeling duurt meestal 3 werkdagen.