Activeringsgids voor Google Ad Grants

Als u nog niet via Google voor Non-profitorganisaties bent goedgekeurd, gaat u naar de website van Google voor Non-profitorganisaties.

Voer de onderstaande stappen uit.

Stap 1: Vul het deelnameformulier voor Ad Grants in

U moet dezelfde gebruikersnaam gebruiken voor uw accounts voor Google voor Non-profitorganisaties en Ad Grants. Als u zich bijvoorbeeld voor Google voor Non-profitorganisaties heeft aangemeld met gebruikersnaam@gmail.com, wordt uw Ad Grants-account ook aan dat e-mailadres gekoppeld. Na de activering kunt u extra gebruikers uitnodigen om uw Ad Grant-account te openen en beheren.

1. Log in op Google voor Non-profitorganisaties.
  2. Klik onder 'Google Ad Grants' op Activeren.
  3. Vul de enquête in door op de link voor het deelnameformulier te klikken. De enquête kost ongeveer twintig minuten en is bedoeld om vast te stellen of organisaties aanmerking komen voor het Ad Grants-programma en om ons meer inzicht in die deze organisaties te bieden. Met behulp van uw antwoorden proberen we de functionaliteit voor u te verbeteren en de effectiviteit van uw campagne te ondersteunen.

Stap 2: Dien uw activering in ter beoordeling

1. Ga terug naar Google voor Non-profitorganisaties.
  2. Klik onder 'Google Ad Grants' op Activeren.
  3. Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat u het deelnameformulier heeft ingevuld.
  4. Klik op Activering versturen.

Uw activeringsverzoek wordt beoordeeld en u ontvangt een e-mail met verdere instructies. De beoordeling duurt meestal drie werkdagen.