Aktiveringsvejledning til Google Ad Grants

Hvis din organisation ikke har en konto i Google til nonprofitorganisationer, kan du besøge websitet for Google til nonprofitorganisationer for at komme i gang.

Følg vejledningen nedenfor.

Benyt det samme brugernavn til din konto i Google til nonprofitorganisationer og din konto i Ad Grants. Hvis du f.eks. har tilmeldt dig Google til nonprofitorganisationer med brugernavn@gmail.com, knyttes din Ad Grants-konto også til denne mailadresse. Efter aktiveringen kan du invitere flere brugere til at få adgang til og administrere din Ad Grants-konto.

Trin 1: Verificer, at dit website er sikret med HTTPS

1. Log ind på Google til nonprofitorganisationer
  2. Klik på Kom godt i gang under Google Ad Grants
  3. Angiv det website, din organisation skal bruge til Ad Grants
  4. Klik på Indsend website for at tjekke, om dit website er sikkert

Trin 2: Se velkomstvideoen

1. Det tager ca. 5 minutter. Videoen indeholder oplysninger om kravene til Google Ad Grants-programmet og tips til, hvordan du får succes
  2. Klik på afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har set videoen

Trin 3: Indsend din aktivering til gennemgang

1. Klik på Indsend aktiveringsanmodning for at sende din aktivering til gennemgang

Din anmodning om aktivering bliver gennemgået, og du modtager en mail med yderligere vejledning. Gennemgangen tager typisk 3 hverdage.