Aktiveringsvejledning til Google Ad Grants

Hvis du ikke tidligere er blevet godkendt via Google til nonprofitorganisationer, kan du gå til websitet for Google til nonprofitorganisationer.

Følg vejledningen nedenfor.

Trin 1: Udfyld Ad Grants-formularen til kvalificering

Brug det samme brugernavn til din konto i Google til nonprofitorganisationer og din konto i Ad Grants. Hvis du f.eks. har tilmeldt dig Google til nonprofitorganisationer med brugernavn@gmail.com, knyttes din Ad Grants-konto også til denne mailadresse. Efter aktiveringen kan du invitere flere brugere til at få adgang til og administrere din Ad Grants-konto.

1. Log ind på Google til nonprofitorganisationer
  2. Klik på Aktivér under Google Ad Grants.
  3. Udfyld vurderingen ved at klikke på linket til formularen til kvalificering. Det tager 20 minutter at udfylde formularen, og den skal bruges til at identificere organisationer, der er kvalificeret til Ad Grants-programmet, samt hjælpe os med at få flere oplysninger om disse organisationer. Dine svar hjælper os med at forbedre din oplevelse og effektivitet til gavn for din organisation.

Trin 2: Indsend din aktivering til gennemgang

1. Gå tilbage til Google til nonprofitorganisationer
  2. Klik på Aktivér under Google Ad Grants.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har udfyldt formularen til kvalificering
  4. Klik på Send aktivering

Din anmodning om aktivering bliver gennemgået, og du modtager en mail med yderligere vejledning. Gennemgangen tager typisk tre hverdage.