Missä mainokset näkyvät ja miltä ne näyttävät

Google Ad Grants -mainokset näkyvät ainoastaan Google-hakutulossivuilla, maksettujen mainosten alapuolella. Mainoksia ei voida näyttää Display-verkostossa tai hakukumppanisivustoissa.

Kuinka mainokset näkyvät Google-haussa

Googlen hakutulokset

Mainokset sisältävät tyypillisesti neljä riviä tekstiä, mukaan lukien otsikon, joka on linkitetty järjestön verkkosivustoon.

Mainosten kohdistamiseen käytetään avainsanoja. Valitse joukko mainostettaviin palveluihin liittyviä avainsanoja. Kun käyttäjät tekevät hakuja käyttämällä valitsemiasi sanoja tai ilmauksia, tekstimainoksesi voivat näkyä hakutulosten vieressä tai yläpuolella.

Esimerkki
Jos järjestösi kerää käytettyjä vaatteita, voit valita avainsanaksi esimerkiksi ”vaatteiden lahjoitus”. Kun joku tekee Google-haun tällä ilmauksella, mainoksesi saattaa näkyä hakutulossivulla.

Yleisön valitseminen

Voit valita tekstimainosten näyttämisen vain ihmisille, jotka ovat tietyissä maantieteellisissä sijainneissa (kuten tietyn maan alueella) tai juuri tietyssä maantieteellisessä sijainnissa tai jotka käyttävät haussaan paikannimiä.

Voit kohdistaa kampanjat myös halutun kohdeyleisön kieleen. Jos järjestön kohdeyleisö puhuu useita kieliä, voit luoda erilliset kampanjat kullekin kielelle mainosten ja avainsanojen hallitsemiseksi.

Esimerkki
Paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kannattaa todennäköisesti kohdistaa mainontansa vain lähiseudun asukkaille. Tämä onnistuu kohdistamalla kampanjat vain valittuihin paikkakuntiin.

Oman mainoksen katseleminen

Jos haluat nähdä, miltä järjestösi mainos näyttää Google-hakutulossivulla, käytä työkalujamme todellisen Google-haun sijasta. Näet mainoksen juuri samanlaisena kuin Google-haussa, mutta et heikennä tehokkuuttasi kerryttämällä mainoksellesi näyttökertoja joka kerta kun haet sitä.