Vilkår og betingelser for Google Ad Grants

Organisationer, der deltager i Google Ad Grants-programmet, skal acceptere Googles vilkår og betingelser og overholde politikkerne for Google Ads.

Google optager ikke organisationer i Ad Grants, som på nogen måde diskriminerer i forbindelse med enten ansøgnings- og ansættelsespraksis eller administration af programmer og tjenester. Ad Grants tillader ikke annoncer, søgeord eller destinationer, der opfordrer til had, intolerance, diskrimination eller vold. Specifikt må dine annoncer, søgeord og websites hverken tilskynde til modstand mod eller negative holdninger over for beskyttede grupper, uanset om det gælder religion, race, handicap, alder, nationalitet, veteranstatus, seksuel orientering, køn, kønsidentitet eller andre kendetegn, der er forbundet med systematisk diskrimination eller marginalisering.

Google Ad Grants-konti er ikke kvalificerede til at køre valgannoncer i områder, hvor godkendelse er påkrævet.  Se politikken vedrørende politisk indhold for at få flere oplysninger.

Google Ad Grantees skal være organiseret og drives udelukkende til velgørenhedsformål. Alle konti, der overtræder programpolitikkerne, suspenderes automatisk uden varsel. Google forbeholder sig retten til når som helst og af en hvilken som helst årsag at imødekomme eller afvise en organisations ansøgning samt til når som helst at supplere eller ændre disse retningslinjer for kvalifikation.