Over het Google Ad Grants-programma

Google Ad Grants

Google Ad Grants biedt geschikte non-profitorganisaties de mogelijkheid om gratis voor een bedrag ter waarde van maximaal $10,000 USD per maand via Google AdWords of AdWords Express te adverteren op pagina's met zoekresultaten van Google. Het programma is opgezet om organisaties te helpen hun boodschap bekend te maken bij een wereldwijd publiek om zo meer invloed uit te oefenen in de wereld.

Opmerkingen

In het algemeen worden er geen online of offline documenten geleverd aan ontvangers van het Google Ad Grants-programma. Alle relevante ondersteuningsinformatie is beschikbaar in uw account.

Als u de huidige, virtuele waarde van uw Google Grant, de startdatum van uw lidmaatschap of andere gerelateerde informatie wilt bekijken, kunt u prestatie- en statistiekrapporten vinden en uitvoeren in uw account.

Geschikte organisaties

Het programma is toegankelijk voor organisaties die in deze landen zijn gevestigd.

Programmalimieten

Ontvangers van Ad Grants maken en beheren hun eigen AdWords- of AdWords Express-account, net als betalende adverteerders, maar hebben een aantal opties met de volgende limieten:

• Een limiet voor het dagbudget van $329 USD, wat neerkomt op ongeveer $10,000 USD per maand
  • Een maximum CPC-limiet (kosten per klik) van $2.00 USD. U kunt ook de Slim bieden-strategie met de naam Aantal conversies maximaliseren inschakelen. Hiermee worden biedingen automatisch ingesteld, zodat u zo veel mogelijk conversies voor uw campagne kunt genereren binnen uw budget. Met 'Aantal conversies maximaliseren' kan een bod worden ingesteld dat hoger is dan $ 2,00 USD, als dit nodig is voor uw accountdoelen. Houd er rekening mee dat andere Slim bieden-strategieën zijn beperkt tot een CPC van $ 2,00 USD.
  • Er kunnen alleen campagnes met zoekwoordtargeting worden opgenomen.
  • Er kunnen alleen tekstadvertenties worden opgenomen die worden weergegeven op pagina's met zoekresultaten van Google, op posities onder de advertenties van betalende adverteerders.

AdWords Express-optie

AdWords Express is een slimme, geautomatiseerde versie van AdWords die een minimale hoeveelheid actief onderhoud vereist. Er wordt automatisch beheerd waar en wanneer uw advertenties op Google worden weergegeven, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw non-profitorganisatie runnen.

Meer informatie over de AdWords Express-optie voor Ad Grants.