Återbetalning

Vi återbetalar inte belopp om du av misstag har angett faktureringsuppgifter i kontot.

Vi anger tydligt i vägledningen för hur du skapar ett Google Ad Grants-konto att du inte ska ange faktureringsuppgifter i kontot. Google Ad Grants-kontot aktiveras för kostnadsfri annonsering först efter att organisationen har skickat in kontot för granskning via en Google Ad Grants-ansökan och det har blivit godkänt.