Terugbetalingen

Houd er rekening mee dat we u geen geld kunnen terugbetalen als u per ongeluk factureringsgegevens opgeeft in uw account.

In de handleiding voor het maken van Google Ad Grants-accounts wordt duidelijk vermeld dat u geen factureringsgegevens in uw account moet opgeven. Google Ad Grants-accounts worden pas geactiveerd voor kosteloze uitgaven nadat een non-profitorganisatie het account ter beoordeling heeft ingediend en goedkeuring heeft ontvangen via het aanvraagproces voor Google Ad Grants.