Vragen van de media en de pers

We staan persberichten of media-aandacht met betrekking tot uw deelname aan het Ad Grants-programma niet toe, maar u mag uw deelname aan het programma wel kenbaar maken op socialmedia-kanalen, in nieuwsbrieven of op de donatiepagina voor giften in natura op uw website. Hierbij moet u de tekst gebruiken die u aantreft op onze Google Press-pagina en die ook hieronder wordt getoond. U mag het Google Ad Grants-logo niet publiceren op de donatiepagina voor giften in natura op uw website. Schending van dit beleid kan leiden tot opschorting van uw account.

[Organization name] neemt deel aan het Google Ad Grants-programma. Ad Grants biedt in aanmerking komende organisaties tot wel $ 10.000 per maand aan zoekadvertenties op Google.com om contact te leggen met mensen die zoeken naar hun missie, bekendheid te genereren, donateurs aan te trekken en nieuwe vrijwilligers te werven.