Tiedotusvälineiden ja lehdistön yhteydenotot

Emme hyväksy lehdistötiedotteiden julkaisemista tai yhteyden ottamista lehdistöön Ad Grants ‑ohjelmaan hyväksymisen yhteydessä, mutta voit mainita ohjelmaan osallistumisestasi sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä tai sivustosi lahjoitussivulla käyttämällä Googlen lehdistösivulla annettuja ilmaisuja. Voit voi julkaista Google Ad Grants ‑logon verkkosivustosi lahjoitussivulla. Tämän käytännön rikkominen voi johtaa tilisi jäädyttämiseen.

[Organisaation nimi] osallistuu Google Ad Grants ‐ohjelmaan. Ad Grants tarjoaa ehdot täyttäville organisaatioille Google.comissa näkyviä Hakumainoksia varten jopa 10 000 $ kuukaudessa. Näin organisaatiot voivat tavoittaa ihmisiä paremmin, lisätä tietoisuutta, saada lahjoittajia ja löytämään uusia vapaaehtoisia.