Medie- og pressehenvendelser

Vi tillader ikke pressemeddelelser eller direkte kontakt til pressen, når du er blevet godkendt til Ad Grants-programmet, men du er velkommen til at omtale din deltagelse i programmet på sociale medier, i nyhedsbreve eller på dit websites donationsside og bruge det sprog, som du finder på vores Google-presseside vist herunder. Du må heller ikke offentliggøre Google Ad Grants-logoet på dit websites donationsside. Hvis du overtræder denne politik, risikerer du, at din konto suspenderes.

[Organisationens navn] deltager i Google Ad Grants-programmet. Ad Grants tilbyder kvalificerede organisationer adgang til op til 10.000 USD om måneden i søgeannoncer på Google.com, så de kan komme i kontakt med personer, der er interesserede i deres formål, skabe opmærksomhed, tiltrække bidragydere og rekruttere nye frivillige.